Traduceri

 

CVLanguages ​​este o companie de traduceri cu sediul în Seattle, ce oferă servicii de traducere din/în mai multe limbi. Serviciile profesionale de traducere și interpretare pe care le oferim sunt de cea mai înaltă calitate și sunt cele mai accesibile din regiune.

Ne specializăm în traduceri autorizate ale documentației tehnice, medicale și juridice. Rezultatul pe care îl oferim constituie 100% precizie și acuratețe. Echipa noastră constă din traducători experți într-o serie de limbi, printre care româna, rusa, ucraineana, spaniola, franceza, vietnameza, coreeana etc. și se distinge printr-o experiență de muncă bogată.

Furnizăm traduceri autorizate ale documentației pentru procedurile de imigrare, ce sunt validate de Biroul Cetățenie și Servicii de Imigrare al SUA (USCIS) și alte agenții guvernamentale. În plus, echipa noastră de interpreți de înaltă calificare dispune de autorizațiile necesare pentru a asigura servicii de interpretariat în instanță, în cadrul audierilor și a diverse interviuri.

Toți interpreții noștri sunt acreditați ca translatori medicali și sociali de Departamentul Servicii Sociale și Sănătate (DSHS) și de Comisia de Certificare a Interpreților în Asistență Medicală (CCHI).

Scopul nostru nu este doar de a oferi servicii profesionale de înaltă calitate, ci și de a vă asigura servicii de traducere și interpretare tehnică în regim de urgență, în legătură cu proceduri legale sau birocratice. Facilităm procedurile oficiale, oferind traduceri clare și exacte, evitând orice interpretare greșită.

Asigurăm calitate și fiabilitate în activitatea noastră. Oferim servicii de traducere și interpretare rapide, exacte și eficiente, oricare ar fi nevoile Dvs., fără prolixitate și cu maximă confidențialitate pe parcursul întregului proces.

Oferim clienților noștri servicii excelente, la prețuri competitive. Satisfacție garantată 100%.